Don Bosco MAVO

Antoniuslaan 19 in Sassenheim, ( Toon op kaart )

477 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Don Bosco MAVO foto

Op Don Bosco MAVO vind je 80 klassenfoto’s en 477 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me Til Hagenaars, van Nederlandse les meneer Heine van Engels.

Ik herinner me Til Hagenaars, van Nederlandse les meneer Heine van Engels. Hij is in die tijd overleden en we zijn met de hele school naar de mis geweest. Verder stiekumpies het eerste sigaretje in het park of in het fietsenhok. De dependance moest een naam krijgen... voorstellen waren "Alkehol" en "Leeuwehol". Handenarbeid was altijd geweldig met van Leeuwen. De maatschappijleer / godsdienst leraar was Ron Bleijswijk.

Don Bosco MAVO, 1981

3 x OWW was niet altíjd genoeg om ons stil te krijgen.

3 x OWW was niet altíjd genoeg om ons stil te krijgen. 12 x was het max dat ik eens moest maken en dat waren héél wat velletjes bij Welsink. Verder veel narigheid uitgehaald waar ik later spijt van heb gehad. Respect voor Venema, Bleijsink en die peer van Wiskunde.. Herrinering die 't goed gaat doen bij m'n kids: de éérste IT-les, met van die kleine IBM zwart-wit beeldschermen.

Don Bosco MAVO, 1986

Bij toeval op deze site beland.

Bij toeval op deze site beland. Was erg benieuwd of ik er bekende namen en wellicht foto´s zou vinden. In ieder geval ga ik op zoek naar de klassefoto van de 3e klas, die moet ik ergens nog hebben. Dan zal ik proberen deze zsm erbij te zetten.

Don Bosco MAVO, 1960

?