Don Bosco lagere school

Surinamesingel in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 65
  • Schoolgenoten 225

Op Don Bosco lagere school vind je 65 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 188

houten noodschoolgebouw,fuseerde later met de school aan de Maassluise dijk,Meester van der Meys,Mr Dingjan,juffr Zijdenbos de 7 sloten schaats tocht.

houten noodschoolgebouw,fuseerde later met de school aan de Maassluise dijk,Meester van der Meys,Mr Dingjan,juffr Zijdenbos de 7 sloten schaats tocht. ``verplicht naar de naastgelegen kerk St Willibrordus(afgebroken)

2002, Deleted

leuke school.

leuke school. volop knikkeren,spelen op singel als die bevroren was en veel buitenspelen. veel namen kan ik me niet herinneren. een paar wel,frans suiker diens vader een winkel had in de zweelinckstraat.maarten van de lippe,hans,tako of taco,marianne,yvonne,en meer weet ik er nu niet. een paar dingen weet ik ook nog,vieze warme melk,school afgebrand,en de lucht daarna toen we weer terugkonden naar school.de kerk en elke week naar het kolpabad. net een foto geript van judith en een uurtje naar zitten staren. komen wel steeds meer namen in mij op maar durf ze er nog niet erbij te zetten

2002, joop

Ik heb hier maar op de 1e en 2e klas gezeten.

Ik heb hier maar op de 1e en 2e klas gezeten. In de 2e klas had ik een juff. van der Knaap. Nogal streng geloof ik

2002, Willy
?