Don Bosco lagere school

Surinamesingel in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

235 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Don Bosco lagere school foto

Op Don Bosco lagere school vind je 68 klassenfoto’s en 235 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

houten noodschoolgebouw,fuseerde later met de school aan de Maassluise dijk,Meester van der Meys,Mr Dingjan,juffr Zijdenbos de 7 sloten schaats tocht.

houten noodschoolgebouw,fuseerde later met de school aan de Maassluise dijk,Meester van der Meys,Mr Dingjan,juffr Zijdenbos de 7 sloten schaats tocht. ``verplicht naar de naastgelegen kerk St Willibrordus(afgebroken)

Don Bosco lagere school, 1958

leuke school.

leuke school. volop knikkeren,spelen op singel als die bevroren was en veel buitenspelen. veel namen kan ik me niet herinneren. een paar wel,frans suiker diens vader een winkel had in de zweelinckstraat.maarten van de lippe,hans,tako of taco,marianne,yvonne,en meer weet ik er nu niet. een paar dingen weet ik ook nog,vieze warme melk,school afgebrand,en de lucht daarna toen we weer terugkonden naar school.de kerk en elke week naar het kolpabad. net een foto geript van judith en een uurtje naar zitten staren. komen wel steeds meer namen in mij op maar durf ze er nog niet erbij te zetten

Don Bosco lagere school, 1965

Ik heb hier maar op de 1e en 2e klas gezeten.

Ik heb hier maar op de 1e en 2e klas gezeten. In de 2e klas had ik een juff. van der Knaap. Nogal streng geloof ik

Don Bosco lagere school, 1953

?