Don Bosco Kleuterschool

Nieuweweg in Poeldijk, ( Toon op kaart )

1 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Don Bosco Kleuterschool foto

Op Don Bosco Kleuterschool vind je 0 klassenfoto’s en 1 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het was een leuke school die werd geleid door zusters en nonnen van het Franciscanessenkloosterwat niet verwonderlijk was omdat het op het zelfde terrein lag als het klooster, aan de Nieuweweg in Poeldijk.

Het was een leuke school die werd geleid door zusters en nonnen van het Franciscanessenkloosterwat niet verwonderlijk was omdat het op het zelfde terrein lag als het klooster, aan de Nieuweweg in Poeldijk. Ik kan me herinneren dat de zuster altijd siste als we op het punt stonden om naar huis te gaan m.a.w. we moesten de tandjes op elkaar houden voordat we het schooltje uit rende. Mijn liefde voor treinen moet ik van toen hebben overgehouden omdat de school pal naast de spoorbaan lag. In het begin van mijn schooltijd weet ik dat als er een trein aankwam ik van die locomotief geluidjes maakte tot grote hilariteit van de zuster die ons les gaf. Een leuke tijd en ook de allereerste melodie die ik meezong was op de kleuterschool en dat bleek later She Loves You van The Beatles te zijn. Later heb ik alle singeltjes en e.p.'s en bijna alle lp's van de groep gekocht. Die melodie heb ik onthouden omdat ik op dat moment werd belaagd door een grote kruisspin die op mijn sprong en dan blijven zulke dingen je wel bij. Peter

Don Bosco Kleuterschool, 1965

?