Don Bosco

Don Boscostraat 1 in Lisse, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Don Bosco foto

Op Don Bosco vind je 6 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen ik deze school verliet had ik er goede vrienden en herinderringen aan overgehouden.

Toen ik deze school verliet had ik er goede vrienden en herinderringen aan overgehouden.

Don Bosco, 1989

Ik heb veel plezier beleeft op deze school en kan me ook nog wel klasgenotjes herineren.

Ik heb veel plezier beleeft op deze school en kan me ook nog wel klasgenotjes herineren.Ilkonka,monique nedersticht,Johny Hak,Serse van kleef. En de lerearen Meester Jack :-) leuke leraar.

Don Bosco, 1980

Het was een erg leuke tijd daar, ging veel om met frank bos en patrick van turennout, mijn favo leraar was natuurlijk jack duijvenvoorde, hihi als ik terugkijk naar die videobanden van de musical op die school ik zo klein blond en een veelste grote broek

Het was een erg leuke tijd daar, ging veel om met frank bos en patrick van turennout, mijn favo leraar was natuurlijk jack duijvenvoorde, hihi als ik terugkijk naar die videobanden van de musical op die school ik zo klein blond en een veelste grote broek knalgeel haha zag er nie uit maar altijd leuk om het weer terug te zien. ik denk eraan om ze op youtube te zetten als ik ze overgezet heb, het zijn hele leuke herinderingen van toen en die ik altijd bij me zal dragen.

Don Bosco, 1991

?