Ontdek PLUS

Don Bosco

Floris van Adrichemlaan 100 in Haarlem, ( Toon op kaart )

382 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Don Bosco, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Don Bosco foto

Op Don Bosco vind je 76 klassenfoto’s en 382 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn beste vriendin Cynthia ging weg in groep 5.

Mijn beste vriendin Cynthia ging weg in groep 5. Zij is toen verhuist naar België. Wij zijn op de zelfde dag jarig. De maandsluitingen vond ik het leukst, vooral als ik er zelf aan mee deed. Texel was té gek. En natuurlijk de musical: HELP!!

Don Bosco, 1993

1a: Leerintveld-Baars - 2a: van Holk - 3a: van Vliet - 4a: ? - 5a: Peters - 6a: Vosse - Kan me van de eerste paar jaar niet veel meer herinneren - Van Vliet staat echter nog vers in het geheugen - Polonaise door de gangen van het gebouw - Een winter op de

1a: Leerintveld-Baars - 2a: van Holk - 3a: van Vliet - 4a: ? - 5a: Peters - 6a: Vosse - Kan me van de eerste paar jaar niet veel meer herinneren - Van Vliet staat echter nog vers in het geheugen - Polonaise door de gangen van het gebouw - Een winter op de schaats naar school - De jaarlijks musical van de 6de klas, met het jaar voor ons (1978) Erik van Beek als DJ, fantastisch!

Don Bosco, 1973

Meneer nieuwendijk, juffrouw tieken Muziek van ben kamer.

Meneer nieuwendijk, juffrouw tieken Muziek van ben kamer. 5e en 6e klas bij drh.v.d.Mast

Don Bosco, 1968