Dokter Jan van Leeuwen

Johannes Camphuijsstraat 34 in Utrecht, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dokter Jan van Leeuwen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dokter Jan van Leeuwen foto

Op Dokter Jan van Leeuwen vind je 9 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Schimmel.

Juffrouw Schimmel.Lagerweij,Eggens. Meester Visser,de Baar.Ik luisterde altijd ademloos naar zijn verhalen over zijn zoon die op zee voer. Lia Uitenwilligen,had een paardestaart.Hans van Ling(Graadt van Roggenweg) Gerda van de Woude(Barkastraat,daar heb ik nog eens een toneelstuk geoefend. Leendert Alberts(Kolenhandel Damstraat) Corrie??(zijstraat Kanaalstraat)Ruud van de Linden(J.P. Coenstraat)Frans Gols(Hasebroekstraat)Herma Maas(is toen overleden ,hadden een stomerij op de Laan van Nieuw Guinea)Hans Nieuwenhuizen(Busken Huetstraat 3 hoog) en verder wacht ik op reactie's per mail .Ik weet zo gauw geen andere namen ,maar ik weet zeker als ik ze hoor dat ik het me dan zeker zal herinneren.Mijn lage schooltijd was een hele leuke tijd.Ik wacht af!!

Dokter Jan van Leeuwen, 1953

Je schoolbank stond vol poppetjes van asterix en obelix die je bij de kauwgum kreeg.

Je schoolbank stond vol poppetjes van asterix en obelix die je bij de kauwgum kreeg. De schaaklessen op het zelfgemaakte schaakbord van meester Wilting in 4e,5e,6e waren gecombineerde klassen, juffrouw Schimmel in de 1e,2e,3e. Meester Visser was het hoofd van de school. klasgenootjes: Gerry de Goede, Tanja van leusden, Henry van Diermen, Tom (?), Lenie van Hasselt, Astrid Wittebol, Rens Hoenders. Het grote ommuurde schoolplein, de gymzaal die weer vastzat aan een andere school.

Dokter Jan van Leeuwen, 1965

In de 5e klas een leraar die een Messerschmitt had als vervoermiddel (3 wielen),naam van leraar ben ik kwijt.

In de 5e klas een leraar die een Messerschmitt had als vervoermiddel (3 wielen),naam van leraar ben ik kwijt. 6e klas hr.de Baar Ik ben nog wel in bezit van een z/w foto uit 1962/63 van de 5e klas De gezichten komen me bekend voor alleen de namen ontbreken

Dokter Jan van Leeuwen, 1962

?