doelensteyn

steegoversloot ? in Dordrecht, ( Toon op kaart )

437 scholieren

Bekijk de volledige pagina van doelensteyn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

doelensteyn foto

Op doelensteyn vind je 77 klassenfoto’s en 437 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo, ik zoek klasgenoten uit die tijd Wie kent Meester De leeuw nog of Meneer Been van wiskunde,was altijd erg gezellig bij de leeuw op zolder ik zat in de klas bij o.

Hallo, ik zoek klasgenoten uit die tijd Wie kent Meester De leeuw nog of Meneer Been van wiskunde,was altijd erg gezellig bij de leeuw op zolder ik zat in de klas bij o.a lia ,margreet ciska,thea v Dongen,Liesje,etc

doelensteyn, 1974

Kappersopleiding op de praktijkles na niet veel geweest Lerares Cocky Rutten.

Kappersopleiding op de praktijkles na niet veel geweest Lerares Cocky Rutten

doelensteyn, 1986

Toen ikop deze school zat heette het nog gewoon ´Huishoudschool´en was het allemaal super ouderwets.

Toen ikop deze school zat heette het nog gewoon ´Huishoudschool´en was het allemaal super ouderwets. We mochten geen lange broek dragen op school. Als je in een lange broek kwam moest je je op school omkleden en als je geen rok mee had kon je een huren van school, een dubbetje kostte dat en dan kreeg je een soort tent met elastiek aan de bovenkant. Mw. Pot was directrice en Mw. Pot adjunct. We werden ook nog als een soort slaafjes gebruikt, we moesten allemaal een week een soort dienstmeisje spelen voor Mw. Pot (en we vonden het nog leuk ook) Het lijkt wel 100 jaar geleden als ik het zo allemaal opschrijf! Oh ja, mijn klasseleraar was Meneer Vonk en ik was een beetje verliefd op hem en we hadden een heel knappe Indische tekenlerares, juffrouw Bons of zo.

doelensteyn, 1969