DOC opleidingen B.V.

Beltstraat 74 in Enschede, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van DOC opleidingen B.V., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

DOC opleidingen B.V. foto

Op DOC opleidingen B.V. vind je 0 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Te gezellig, te weinig gedaan(aan school dan) Tijd om een reunie te doen idd (goed id simone).

Te gezellig, te weinig gedaan(aan school dan) Tijd om een reunie te doen idd (goed id simone)

DOC opleidingen B.V., 1997

Na een jaartje in Zwitzerland te hebben gewerkt in een sportzaak, en bij terugkeer in NL.

Na een jaartje in Zwitzerland te hebben gewerkt in een sportzaak, en bij terugkeer in NL. 1 jaar bij Albert Heijn in de opleiding tot bedrijfsleider te hebben doorstaan, besloot ik opnieuw te gaan studeren en volgde deze hartstikke leuke 1 jarige opleiding voor een toekomstige baan in het toerisme. Tijdens deze opleiding was ik supergemotiveerd, Ik had om de opleiding te kunnen bekostigen mijn eerste auto verkocht (deze had ik in het jaar werken in Zwiterland bij elkaar gespaard, geweldige auto destijds... Renault Fuego, beetje een sportauto. Dus je begrijpt dat ik ervan baalde dat ik deze auto moest verkopen! In dit ene jaartje was ik de enige jongen in de klas, dus ik heb een geweldig jaar gehad! Namen van leraren weet ik niet meer, maar het was een moderne school, niet te streng. De meeste namen van de meiden uit mijn klas weet ik jammer genoeg ook niet meer. Momenteel werk ik alweer ruim 12 jaar op een reisburo als officemanager. Dus de drang om iets te zien van de wereld wordt goed bevredigd hahaha!

DOC opleidingen B.V., 1990

Ik heb hier de opleiding Sepr/ Public Relations gedaan.

Ik heb hier de opleiding Sepr/ Public Relations gedaan. Beide opleidingen zijn me goed van pas gekomen, al vond ik de school zelf minder.

DOC opleidingen B.V., 1992

?