Dillenburgschool

Veenmos 34 in Kampen, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dillenburgschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dillenburgschool foto

Op Dillenburgschool vind je 8 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat op deze school van 1989 tot 1992 en van 1994 tot 1997.

Zat op deze school van 1989 tot 1992 en van 1994 tot 1997.

Dillenburgschool, 1989

Mijn favoriete herinneringen: * 's Morgens in lange rijen opstellen alvorens de school te mogen betreden.

Mijn favoriete herinneringen: * 's Morgens in lange rijen opstellen alvorens de school te mogen betreden. * Slagbal op het veldje achter school. * Een driftige ruilhandel van voetbalplaatjes van Gullit, Van Basten, Bosman, etc... * Verjaardagsfeestjes van klasgenoten. Er werd vaak film gekeken. Honneponnetje, Flodder, E.T. Ik kan me nog goed herinneren hoe bang enkele meisjes waren bij die film... Geinig als je daar nu aan terugdenkt. * Het pianospel (of was het een traporgel?) van 'De Vroome'. * De 'ranzige verhalen' van Meester Gaasenbeek. We lagen elkaar niet echt, maar wat kon die man mooi vertellen! Mollen schieten op het land... Een wesp in een glas limonade... Meer smakelijke verhalen. Ze staan me nog helder voor de geest. * 3 of 4 stenen blokken op het schoolplein waarop je, mits je lang genoeg was, kon overspringen. * Helpen in de 'oud-papierschuur'. Achter een deurtje op het schoolplein lagen stapels oud papier, die eens in de zoveel tijd in een grote container gegooid moesten worden. * Vrijdagmiddag, tekenen van Juf Ina. * Een musical, 'De Luie Lift'. Ik speelde 'Karel', maar verder weet ik niets van het stuk. Iets over een sjeik in een hotel met lift... * Als ik me nog meer herinner, schrijf ik het er wel bij...

Dillenburgschool, 1985

Wat een heerlijke verhalen van Arjan Lindeboom.

Wat een heerlijke verhalen van Arjan Lindeboom....nostalgie!! En wat wil nu het toeval...ik heb ook 'Paniek in de Luie Lift' gespeeld! Ik was hotelinspectrice (maar eigenlijk undercoveragente) Michelle la Belle, die een hotelboef in de kraag pakt. En inderdaad ja, een kapotte lift en drie sjeiken ('wie van de drie, zeg eens wie is de echte?') waarvan er eentje hevig verliefd werd op kamermeisje Mina...ik zou er nog uren over kunnen vertellen..Tsja, en natuurlijk > meneer de Vrome op de altijd valse piano, maar dat gaf niet > Juf Roelie (handenarbeid) die het zwaar te verduren had met ons > gymen in je ondergoed > met de bus naar schoolzwemmen (wie het eerste op de stopknop drukt!!) > met lekker weer kwamen er opblaasbare waterbadjes op het schoolplein en voor de ouderen werd de tuinslang tevoorschijn gehaald > altijd en eeuwig 'Raak'-lesjes maken...(d, dt of tt??) > stiekum koekjes eten uit de koektrommel van 'het Kamertje'als je mocht afwassen in groep 8 > op het dak klimmen op zondag... > Meester Lemstra en Gaasenbeek met gitaar! Heerlijk! > Gaasenbeek met al z'n sterke verhalen ('m'n broer....blablabla) + echte kippepoot waarbij hij aan de spiertjes trok zodat de tenen kromden (aaahhhh!!!) > Juf Alita die met haar pen begon te gooien als het niet meer ging op vrijdagmiddag tijdens de tekenles > Joost Goumare die ineens in de volière (?, dat woord ben ik vergeten van dictee) achter vogels aanzat > Overblijven bij meester Gaasenbeek > Documentatiecentrum (wéér een werkstuk over de hamster...)> Zwarte Piet die elk jaar weer in de met kranten overdekte prullebak ging zitten, met als gevolg dat 'ie erdoor zakte en dat de balonnen die in de prullenbak zaten, knapten... > Uren lang spelen op het 'klimmerek' > De klassen rond op je verjaardag om stickers en soms zelfs kaartjes te sparen etc.etc.etc! Geweldige tijd!

Dillenburgschool, 1987

?