dikkertje dap (kleuterschool)

Grote Beerstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dikkertje dap (kleuterschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

dikkertje dap (kleuterschool) foto

Op dikkertje dap (kleuterschool) vind je 8 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze kleuterschool zat ik in de klas bij juf Zeefing (?) Ik had ook een echte vriend die Gert Jagt heette.

Op deze kleuterschool zat ik in de klas bij juf Zeefing (?) Ik had ook een echte vriend die Gert Jagt heette. Waar ik was was Gert en andersom. Samen op de klmpjes naar school. Gert met rode en ik met gele klpmjes.Mijn moeder vertelt nog vaak dat Gert en ik samen stonden te spelen bij de watertafel. Laatst heb ik mijn klassefoto van de keuterschool weer gevonden. Och waar zijn toch al die kleine kleuters van toen gebleven? Ook kan ik mij nog herinneren dat de kleuterschool heel nieuw was.

dikkertje dap (kleuterschool), 1966

Juf ging trouwen en wij mochten met de klas naar het feest!.

Juf ging trouwen en wij mochten met de klas naar het feest!

dikkertje dap (kleuterschool), 1968

ik herinner mij nog heel goed hoe wij, waaronder de heer Eeftink, altijd Jurgen Blauw pestten met het spelletje 'dieng dieng dieng': we deden dan emmers over ons hoofd en dansten 'dien dieng dieng'-zingend om hem heen, ondertussen met die rode plastic sc

ik herinner mij nog heel goed hoe wij, waaronder de heer Eeftink, altijd Jurgen Blauw pestten met het spelletje 'dieng dieng dieng': we deden dan emmers over ons hoofd en dansten 'dien dieng dieng'-zingend om hem heen, ondertussen met die rode plastic schepjes in de lucht zwaaiend. Jurgen kreeg dan na verloop van tijd altijd schuim op z'n mond van woede. Lachen die tijd hoor :-)

dikkertje dap (kleuterschool), 1972

?