Diamanthorstschool

Diamanthorst 10 in Den Haag, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Diamanthorstschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Diamanthorstschool foto

Op Diamanthorstschool vind je 35 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Les gehad van mevr.

Les gehad van mevr. Paets, Mieke Stouten, mevr. Zwetsloot, mevr. Van Ommen en Syb van Dijk. Jammer dat de school enkele jaren later verdween. Gebouw staat er nog, heet nu De Vuurvlinder.

Diamanthorstschool, 1974

Les gehad van 1ej mevr Schimmelpenninck, 2ej Mevr van Ommen ,3e en 4ej mevr Zwetsloot, 5ej Hans Stouten, en 6ej Dhr Venema, voetballen met steentjes tijdens de pause, in de rij als de bel ging, "Vette Pijp" toch wel gaaf die tijd.

Les gehad van 1ej mevr Schimmelpenninck, 2ej Mevr van Ommen ,3e en 4ej mevr Zwetsloot, 5ej Hans Stouten, en 6ej Dhr Venema, voetballen met steentjes tijdens de pause, in de rij als de bel ging, "Vette Pijp" toch wel gaaf die tijd.....

Diamanthorstschool, 1967

Juffrouw Ommen in de 4de klas met haar hond Sultan! Ik zie haar nog af en toe in het Bezuidenhout lopen, ze is helemaal hetzelfde gebleven in al die jaren.

Juffrouw Ommen in de 4de klas met haar hond Sultan! Ik zie haar nog af en toe in het Bezuidenhout lopen, ze is helemaal hetzelfde gebleven in al die jaren.

Diamanthorstschool, 1977

?