dependance Nicolaas Beetsschool

Wognumsebuurt 25 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk het volledige profiel van dependance Nicolaas Beetsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 64

Op dependance Nicolaas Beetsschool vind je 19 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 40

Goede herinneringen aan divers...

Goede herinneringen aan diverse onderwijzers en leerlingen. Vooral aan meester Janssen in de 5e klasse.

2005, Marinus

schooltuintje naast de school ...

schooltuintje naast de school en lies veen mijn vrindin juf niemand meester wouda en jacobi en pijper kan ik mij nog herinneren verder heb ik er geen leuke herineringen aan behalve mijn vrindin lies veen en Dico v/d Wardt zijn vader had een slagerij op het scharloo☺

2005, jolanda

met mijn vriendinnen carla roo...

met mijn vriendinnen carla roos en hilda talens en barbara dekker haalde we altijd rottigheid uit. We moesten ook apart in de klas zitten niet in de groep. Als je erg vervelend was dan moest je bij meneer muis aan zijn bureau zitten voor een jaar. we gingen ook met zijn drieén bij de krakers op visite in het krakerspand naast de school stiekem effe roken van die runners sigaretten van 1 gulden. week sluiten was ook altijd leuk. de tandarts zat 1x per jaar in het koffie kamertje dat kan ik mij nog goed herinneren. we mochten nooit binnen in de pauze ook niet als het -15 graden was. en dan met sinterklaas dat stomme zwarte boek waar carla hilda talens en ik altijd in stonden. anita kriebel vergeet ik ook niet meer we pakte alijd haar liga af . er werd wat afgeknikkerd onder de dennebomen en fanatiek ook. meneer muis was de directeur en had rood hssr en leek ook op een muis. meneer jacobi was wel aardig. we hadden een vaste koffie juffrouw die hielp ik altijd na school om de wastafels schoon te maken met vim. toen de fabriek hogestraten was afgebrand die was achter op het schoolplein mochten we kijken hoe ze de laatste schorsteen lieten neerstorten, tussen de schooltuintjes en hogestraten was een sloot vol met ratten daar speelde we gewoon in met blote voeten op een vlotje. gelukkig nooit ziek van geweest, ik verstopte altijd duimdrop in mijn inktpot van mijn tafelje. wat ik ook leuk vond was als je jarig was dan mocht je iemand kiezen om door de klassen te gaan om snoep te strooien en dan kreeg je van de leraar een plaatje voor je verjaardag. er werd op het schoolplein ook veel trefbal gespeeld. de meisjes gingen in de pauze kaatseballen tegen de houten want van de school soms met 3 ballen tegelijk de jongens gingen altijd voetballen of knikkeren. omdat het een houten school was hoorde je het linoleum altijd kraken.

2005, Deleted
?