deNotenkraker

bachplein 852 in Schiedam, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van deNotenkraker, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

deNotenkraker foto

Op deNotenkraker vind je 20 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Uiteraard Oosterhout.

Uiteraard Oosterhout.En natuurlijk de onderwijzer(es)! Jufr Kamp, Jufr de Bloois, Jufr Mayer, Jufr Scheafer, Mr vd Water, Mr van der Hart, Mr Kouwenberg. Vanaf dag één, bij de eerste gymles, op volgorde van lengte staan, en dat bleef dan 6 jaar lang zo, dus je stond in de 6de klas nog op die plek.. En van de kleuterschool Jufr Waterreus, dat was nog in het houten gebouwtje op de Mozartlaan. Een aantal klasgenootjes waren: Ellen v Lingen, Karin Bisschop, Renate Zuijderwijk, Truus Vlasveld,Suzanne Getersloh(?),Lisannne Scheepe(met haar leuke kinderfeestjes, film,disco,fonduen), Helene Eenhuizen, Karin Wessels, Jacqueline Ostendorff, Maggie Streng, Anja v Opstal,Carmen Seva(waarmee we Er es tu, hebben gezongen!), Els Hoppenbrouwers, Marja Kins, Hanneke Langeveld, Inez Luijstenburg,Jolanda vd Water, Caroline Tubbing. Ik weet nog dat we op schoolreis waren, en Karin van een draaischijf viel, en haar hele knie kapot was, en zij naar het ZH werd gebracht, ook kon zij op een dag niet meer lopen, en lag weer in t ZH, er was iets met haar heup, toen had ze allemaal gewichten aan haar been. En we kwamen met de handbaltoernooien altijd heel ver, omdat Karin en Ellen dat zo goed konden, en Dhr vd Water ons coachte. Rob Ouwens, die altijd naar het dependance mocht rennen, en dan met een oververhitte knar terug kwam..omdat hij zo zijn best had gedaan. Het enigste complimentje dat ik heb gekregen daar was, van Jufr.Kamp:Ik was het zonnetje in de klas! En Jufr. Kamp vond dat ik maar zangeres moest worden, 'k denk dat ze daar nu heel anders over denkt. En natuurlijk Muriël Duttenhoven(?), wiens haar niet nat werdt in het zwembad, heel bijzonder vonden we dat. Zij verhuisde in de 5e klas naar Suriname, dat was erg verdrietig, ze moest huilen...En Renate Hoekstra, die zo hard kon praten, dat als we de tafels moesten opzeggen, we gewoon Renate haar antwoorden afwachten, totdat zij een keer haar mond moest houden.. 'K ben altijd blij geweest een hele goede basis te hebben meegekregen van deze school. Mijn oudste zonen hebben ook nog op de Notenkraker gezeten, zij zijn nu 22 en 20 jr. M'n oudste dochter is 25 en de jongste zoon is 13 jr.

deNotenkraker, 1969

ik zal op de kleuterschool nooit mevr.

ik zal op de kleuterschool nooit mevr.waterreus vergeten. meneer luysterburg ( zijn zoon sven was mijn eerste liefde), meneer vis(dikke man, heeel aardig)meneer kouwenberg(wat was die streng!)juffrouw de blooijs(met rood haar) men.

deNotenkraker, 1974

Ik kwam na Pasen in de vierde klas op deze school, maar gelukkig werd ik snel maatjes met iedereen.

Ik kwam na Pasen in de vierde klas op deze school, maar gelukkig werd ik snel maatjes met iedereen. Samen met Sharon, Diana en Jacqueline deden we (ballet)dansjes op o.a. Fame en moesten alle klassen langs. En de jongens in de klas...tja, Dennis natuurlijk, maar ook Arthur, Edgar en Maupie waren te gek!

deNotenkraker, 1980

?