Delta College afdeling MMO-C

Merwedestraat 1 in Middelburg, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Delta College afdeling MMO-C, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Delta College afdeling MMO-C foto

Op Delta College afdeling MMO-C vind je 18 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas mc1c was heeeel gezellig, rechtleraar heeft diepe indruk achtergelaten.

Klas mc1c was heeeel gezellig, rechtleraar heeft diepe indruk achtergelaten. Dit was een leuke periode in m'n leven.

Delta College afdeling MMO-C, 1986

De Bakstenen van Robs blijven altijd hangen.

De Bakstenen van Robs blijven altijd hangen. Verder de terrasuurtjes in Middelburg en natuurlijk Mevr van Damme (later Smallegange) zal altijd een herinnering blijven. Natuurlijk ook Toorop en Mevr. ... van duits. Jurjen Punt was haar favoriet maar ook Patrick Meessen kon er daar wat van.

Delta College afdeling MMO-C, 1989

hele leuke tijd gehad, onbezorgd, verdeeld over ik geloof wel vier gebouwen.

hele leuke tijd gehad, onbezorgd, verdeeld over ik geloof wel vier gebouwen. wat ik me goed herinner waren de leuke uitstpajes in de werkweek in sporthuis centrum ergens in flevoland, het bezoek aan een varkensslachterij de stroomberg, een reclameburo en verder veel lol gehad, arme leraren, een zeker Jos van Beurden die in het begin heel stroef bleek te zijn maar later een hele geschikte " peer" zoals dat werd genoemd. Ook het afscheidsfeest na het eindexamen was leuk, hadden mwe met vier man, Erik Bikker, Rick Otten en nog een vierde waarvan ik niet mer weet hoe hij heet, georganiseerd in Kasteel ter Hooge waar een kennis van mij op dat moment een soort huismeester was. Ron Groen, vergeet ik nooit meer en iedereen kon blijven slapen in de diverse kamers, ieder in zijn eigen kleur.

Delta College afdeling MMO-C, 1979

?