Delta College / afdeling MHO (Hotelschool)

Merwedestraat 1 in Middelburg, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Delta College / afdeling MHO (Hotelschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Delta College / afdeling MHO (Hotelschool) foto

Op Delta College / afdeling MHO (Hotelschool) vind je 7 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hmm, eerste twee jaar waren geweldig, veel lol gehad, vooral tijdens praktijklessen en de treinreis terug daarvan.

hmm, eerste twee jaar waren geweldig, veel lol gehad, vooral tijdens praktijklessen en de treinreis terug daarvan. De excursies waren ook altijd heel leuk, iedereen was straalbezopen altijd, leuk als je zelf niet zo dronken ben hoor!!!Derde jaar was minder, ben er ook mee gekapt toen. Heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van trouwens.

Delta College / afdeling MH..., 1996

.

..ik denk aan Mirella, Hang en Marieke..Mirella zie ik nog..Bananen bakken in de pauze, de groene kaart voor 5 gulden en mensen gek maken door dat gewouwel van Hang en mij..MAN!

Delta College / afdeling MH..., 1995

Lekker aanklooien tijdens praktijk les.

Lekker aanklooien tijdens praktijk les. Op reis naar Spanje en heel erg dronken zijn. Bas poot, bel me eens terug!! Mauie, ben je nog stoned? Hasan, hoe'st met je Schaapie? En die griet die ouder was maar in het 1ste jaar zat toen wij al in het 3rde zaten? Ik weet je naam niet meer.

Delta College / afdeling MH..., 1994

?