Delftse Montessorischool

Jacoba van Beierenlaan 166 in Delft, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Delftse Montessorischool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Delftse Montessorischool foto

Op Delftse Montessorischool vind je 27 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kwam op school in de vierde klas bij mevrouw In 't Veld.

Kwam op school in de vierde klas bij mevrouw In 't Veld. Daarna doorgestroomd naar Meneer Brederode en toen 2 jaar bij meneer van Hamelen(Hammetje).

Delftse Montessorischool, 1968

Ik zat in de kleuterklas (1962) bij juffrouw Roos, later bij juffrouw Wiegersma (Sint Olfoslaan).

Ik zat in de kleuterklas (1962) bij juffrouw Roos, later bij juffrouw Wiegersma (Sint Olfoslaan). In de eerste, tweede en derde klas had ik mevrouw Van der Wiel als leerkracht, in de vierde en vijfde meneer Oortgijsen en de zesde meneer Brederode. Toen ik in de vierde klas zat (1966-1967), verhuisden we naar de Jacoba van Beierenlaan, waar de school nu nog is gevestigd. Dit ging gepaard met een feest in middeleeuwse kledij. Andere leerkrachten waren juffrouw Stephan, juffrouw In´t Veld, de heren Zwetsloot en Van Hamelen. We hadden ritmiek, volksdansen en muziekles van juffrouw Van der Linden.

Delftse Montessorischool, 1963

Van Dorien (Peuters) Naar mevrouw vd Burg, daarna via mevrouw Hendrikx naar Annemiek Verhoeven en als laatste naar de heren Brederoden en Van Hamelen.

Van Dorien (Peuters) Naar mevrouw vd Burg, daarna via mevrouw Hendrikx naar Annemiek Verhoeven en als laatste naar de heren Brederoden en Van Hamelen. e-mail adres is smayer (a) zonnet punt nederland

Delftse Montessorischool, 1983

?