deken wiegerinkschool

van bijnkershoeklaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van deken wiegerinkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

deken wiegerinkschool foto

Op deken wiegerinkschool vind je 28 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tollen en slierten op het schoolplein.

Tollen en slierten op het schoolplein. Stiekem spelen op de bouwplaats van de daarnaast gelegen school in aanbouw. Vlotten bouwen en varen in de achtergelegen vijver. We hebben met klas 6 van meneer Hodes nog om de 5 jaar een reunie gehad. De laatste een jaar of 7 geleden. Moesten we eigenlijk weer een organiseren. Waar zijn ze gebleven; Joke, Wanda, Annemieke, Rogier, Bert, Michel, Pauline, Kitty, Charles 1=2, en al die anderen.

deken wiegerinkschool, 1964

Dat is lang geleden.

Dat is lang geleden. Ik woonde tegenover de school. Flat uit, oversteken en ik was er. Proberen de eerste te zijn om de schoolmelk uit te mogen delen. In de herfst spinnenwebben vangen met een tak. Ik heb veel geklierd doordat ik me rot verveelde. Met meneer Brok (klas 4) klikte het helemaal niet en met juffrouw Jorna (klas 2) ook al niet zo goed. Juffrouw Roest (klas 1) was mijn lievelings juf en de juf van klas 3 herinner ik me niet meer. Het hoofd van de school Rethans (ofzoiets) was heeel streng! Erwin Kunen (?), Marcel van de Laan, Dorien, Peter Hoogstee zijn de namen die ik me nog herinner. Andere namen schieten me ook nog wel te binnen, maar dan moet ik wat langer denken. Na schooltijd naar de bergjes (waar nu het bejaardentehuis staat), vissen in de vijver of in de sloot of spelen in de bosjes.

deken wiegerinkschool, 1968

Ik woonde schuin tegenover de school, boven de winkels.

Ik woonde schuin tegenover de school, boven de winkels. Mijn ouders hadden daar ook een winkel. De 1e klas staat mij niet meer zo helder voor de geest. Wie ik nog kan herinneren zijn juffrouw Jorna, lieve juf, en de meester van de vierde klas. Juffrouw Brok ?? die vond ik niet zo aardig. Gymnastiekles bij de Anne Frankschool en de tandarts die twee keer per jaar de school bezocht. 's morgens kregen we altijd een beker melk. Ook de schoolreisjes niet te vergeten en de moeders die ons uitzwaaiden. En als we terug kwamen met de bus, allemaal liggen op de grond, verrassing ! We zaten er toch in. Leuke en soms minder leuke herinneringen aan de school. Verder was het een heerlijk onbezorgde tijd. Lekker spelen in de buurt en op de bergjes. Namen die ik nog herinner: Trudy, Leontien, Elly, Renate, Ingrid, Belinda, Dorien.

deken wiegerinkschool, 1968

?