Deken Wehmeijer

Voorstraat 126 in Velddriel, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Deken Wehmeijer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Deken Wehmeijer foto

Op Deken Wehmeijer vind je 4 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Marian de schat, op de zoemer drukken, de blauwe banen op het schoolplein, veldbal tussen de klaprozen met je stoel naar buiten, musical Kunst&Vliegwerk, prachtige laadjes voor jezelf en de rode pen als je netjes had geschreven.

Juf Marian de schat, op de zoemer drukken, de blauwe banen op het schoolplein, veldbal tussen de klaprozen met je stoel naar buiten, musical Kunst&Vliegwerk, prachtige laadjes voor jezelf en de rode pen als je netjes had geschreven...YEAH!

Deken Wehmeijer, 1989

Vond de kleuterschool verschrikkelijk bij juffrouw Nellie.

Vond de kleuterschool verschrikkelijk bij juffrouw Nellie. Vanaf de eerste klas altijd met veel plezier naar school geweest. Juffrouw Ans en juffrouw Marian waren toen pas juffrouw bij ons op school, maar nu komt mijn zoontje bij hun op school. Leuk hè.

Deken Wehmeijer, 1975

Ik heb op de oude jongensschool gezeten.

Ik heb op de oude jongensschool gezeten. In de eerste en de tweede klas gecombineerd bij juffrouw van Hemert bij wie ik schrijven heb geleerd met de kroontjespen. Ze kneep je heel hard in je arm als je de pen niet mooi recht hield. In de combinatie drie en vier zat ik bij mijnheer van de Cammen uit kerkdriel die het "poepertje" werd genoemd en waarvan ik mij de heel plezierige viering van zijn verjaardag met "koekhappen" herinner. In de combinatie 5 en 6 zat ik bij meester Willems bij wie we onder de gymles op de fiets naar het oude voetbalveld van RKVSC gingen om met echte voetbalschoenen te voetballen en dat vond ik een feest. Het ging bij wijze van straf niet door als er in de klas iets was uitgehaald. Tegenwoordig ben ik Pastoor Deken van Oirschot en Spoordonk en bijna 33 jaar priester van het Bisdom Den Bosch. Na de lagere school in Velddriel ben ik in 1957 naar klein seminarie Beekvliet in Sint MIchielsgestel gegaan. Ik zou graag iets horen van mijn klasgenoten uit mijn lagere schooltijd: onder meer Wim Gloudemans, Frits van Namen.

Deken Wehmeijer, 1951

?