De Zuidwester

Schipborgerweg 97 A in Zuidlaren, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zuidwester, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zuidwester foto

Op De Zuidwester vind je 4 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf lucy, Geke Rieske, Meester Bos, weekafsluiting (robertjan met mijn gympakje aan en 2 tennisballen eronder die Vanessa na deed enzo of abba met Langie (gertjan langeland) en Erik Elting volgens mij.

Juf lucy, Geke Rieske, Meester Bos, weekafsluiting (robertjan met mijn gympakje aan en 2 tennisballen eronder die Vanessa na deed enzo of abba met Langie (gertjan langeland) en Erik Elting volgens mij. Poentje, Ellen, Robie, Langie, vooral veel herinneringen aan godsdienst les..ha ha ha:)

De Zuidwester, 1974

Juf Groenendijk in klas 1, meester Vos de volgende 2 jaar en de laatste 3 jaar meester Bos.

Juf Groenendijk in klas 1, meester Vos de volgende 2 jaar en de laatste 3 jaar meester Bos. Herinneringen; de sinterklaasfeesten, bonte avond, de schoolreisjes en in groep 7 en 8 gingen we naar Sellingen en Schiermonnikoog. Knikkeren en touwtje springen op het schoolplein, de tuintjes en natuurlijk mayonaisetikkertje bij de blinde muur...De enige met wie ik nog veel contact heb is (natuurlijk) Jolanda.

De Zuidwester, 1982

Ik weet nog dat ik in de 5e klas zat (combi met klas 6).

Ik weet nog dat ik in de 5e klas zat (combi met klas 6). Het was een klasje van 10 kinderen bij meester Bos. Hij was hoofd van de school en af en toe liep hij vreselijk kwaad de klas uit en smeet met deuren. Dat heeft geloof ik wel indruk gemaakt. Verder ben ik na de 5e klas verhuisd naar Dalen. Ben wel benieuwd hoe het met mijn oude klasgenoten van toen is.

De Zuidwester, 1978

?