de Zonnewijzer voor Interconfessioneel

Molenweg 53 in Diepenveen, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Zonnewijzer voor Interconfessioneel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Zonnewijzer voor Interconfessioneel foto

Op de Zonnewijzer voor Interconfessioneel vind je 5 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

3 Jaar les van meneer Pennekamp.

3 Jaar les van meneer Pennekamp. Meneer Franken was de directeur.

de Zonnewijzer voor Interco..., 1970

Verhuisd naar Dokkum.

Verhuisd naar Dokkum. Meester Pennenkamp; Meneer Franken en natuurlijk de blokfluitles van mevrouw Burkhart

de Zonnewijzer voor Interco..., 1980

Ik heb hier tot bijna het einde van de 3-de klas gezeten, daarna zijn we naar Bathmen verhuisd.

Ik heb hier tot bijna het einde van de 3-de klas gezeten, daarna zijn we naar Bathmen verhuisd. Ik zat bij Marijke van Balen in de klas, zij woont nu in Marienheem, is getrouwd en heeft 4 kinderen waaronder een tweeling. Haar broer Sybrand kwam ik nog wel eens een enkele keer tegen in Zwolle. Haar zus Eveline was (en is nog steeds) bevriend met mijn zus Jacqueline. Mijn andere zussen (Petri en Jose) zaten hier ook op school, voor dat ze naar het GGC in Deventer gingen. De jongste dochter van fam. van Balen heet Mirjam. Jose en Jacqueline hebben bij dhr. de Lange in de klas gezeten. Het was toen het eerste jaar dat hij les gaf. Nu is hij leraar in Raalte, mijn dochter kreeg op 16-jarige leeftijd les van hem. Voor beiden niet tot hun genoegen helaas. Verder kan ik mij nog Ingrid Olthof herinneren , Jose Dijkman en ene Ria of was het Mieke? Bij Albert Tibot heb ik wel eens thuis gespeeld, hij woonde destijds aan de Boxbergerweg. In de eerste klas had ik les van juf Viester, dat jaar (of in de 2-de) trouwde ze en werd het juf van Zanten of zo iets. In de 3-de heb ik les gehad van dhr. van Kampen, of was het dhr. Pennekamp, dat weet ik niet meer precies. Ik heb mijn poezie album er bij gepakt en kwam toen dhr. Jongerius en dhr. Franken tegen, en dhr. Geurtsen.

de Zonnewijzer voor Interco..., 1964

?