De Zonnewijzer

Hoofdweg 79 in Siddeburen, ( Toon op kaart )

156 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zonnewijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 156

Op De Zonnewijzer vind je 23 klassenfoto’s en 156 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 84

Kamp Ellertshaar uiteraard nog vers in het geheugen .

Kamp Ellertshaar uiteraard nog vers in het geheugen ... die smerige bende daar, maar .. kon ons niks schelen, wij waren op kamp!

2003, Harry

De 6e hier verbracht bij meester Tiggelaar in de klas.

De 6e hier verbracht bij meester Tiggelaar in de klas. Zat in de klas bij mijn vriendin Barbara Spithoff. Weet iemand waar zij nu woont?

2003, Deleted

Wat ik mij nog goed herinneren is de trouwerij van juf Jenny.

Wat ik mij nog goed herinneren is de trouwerij van juf Jenny. We hadden allemaal liedjes geleerd en gezongen. Daarnaast was het feest toen we bij meester Grasmeijer in de klas zaten. Die zat zoveel jaar in het vak. Psalmversje leren bij juf Tichelaar, laat de toon eens horen... Ik heb ze nooit geleerd, toch altijd een 9 of 10. Op kamp in Ellertshaar gingen de meiden 's nachts naar de jongens en / of andersom via zolder. Spelen bij Okko Tim Bech was een waar feest! Ik ging veel om met Natatscha Kaman en Esther den Dekker. Esther is in groep 5 of 6 verhuisd. Ik ben benieuwd wat er van hun is geworden.

2003, Deleted
?