De Zevensprong

Grintweg in Winschoten, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zevensprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zevensprong foto

Op De Zevensprong vind je 5 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb op deze school de lang-vz gedaan.

Ik heb op deze school de lang-vz gedaan. Ik had een leuke klas en leuke leraren waaronder, Alfons, Annet, Juultje. Ik zou het leuk vinden om contact met oud klasgenoten te krijgen. Zat in de klas bij linda, anita,gea, monique, auke, mirian, lian, anita, karin, belinda, sandra enz

De Zevensprong, 1995

Het eerste jaar was nog onder in de flat bij het ziekenhuis.

Het eerste jaar was nog onder in de flat bij het ziekenhuis. In de gang stonden allerhande lichaamsdelen op sterk water, weet ik nog. Daarna naar de nieuwe school. Er werd in de pauze getafeltennist. Ik zat in de groep bij Sita Haveman, Hennie Stoit, Petra Venema.

De Zevensprong, 1981

Collectief ziekmelden van onze groep van Delfzicht, zodat we op het matje werden geroepen bij Ria Steunbeer (steenbergen)Bijna ontslagen dus als groep.

Collectief ziekmelden van onze groep van Delfzicht, zodat we op het matje werden geroepen bij Ria Steunbeer (steenbergen)Bijna ontslagen dus als groep. Laurie, Johanna, Petra, Lidy,

De Zevensprong, 1986

?