De Zevensprong

Haktol 1 in Best, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zevensprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zevensprong foto

Op De Zevensprong vind je 10 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Motz was de leukste leraar die ik heb gehad.

Meester Motz was de leukste leraar die ik heb gehad. De klassen waren erg klein. Wij zaten met z'n 11en in de 5e en de 6e klas. Verder staat mij het voetballen tegen de Leeuwerik (die ons schoolgebouw deelden) erg bij.

De Zevensprong, 1972

Kleine klas met : Erik Joustra, Albert Vos, Henk (Henny)Snijders, Mario Hornstra, Menno Broekhof, Jos van den Bergh, Daphne Smits (getrouwd met Michiel Visser), Annemieke der Kinderen, Annemarie Versteden, Loes Rombouts, Geertje (Vilan) van der Loo, Karin

Kleine klas met : Erik Joustra, Albert Vos, Henk (Henny)Snijders, Mario Hornstra, Menno Broekhof, Jos van den Bergh, Daphne Smits (getrouwd met Michiel Visser), Annemieke der Kinderen, Annemarie Versteden, Loes Rombouts, Geertje (Vilan) van der Loo, Karin (achternaam onbekend)Les gekregen van Meester (Henk Motz) en handwerken van zijn vrouw. Met grote regelmaat ruzie met de Leeuwerik en de rolschaatswedstrijden op het pad van school naar het postkantoor langs de Raadhuisstraat. Schoolkamp gehad in de jeugdherberg Herba Loriva in Valkenswaard

De Zevensprong, 1972

juffrouw Rem van de 2de klas, en daar na mijnheer Motz, in de 4de klas hadden we in een combinatie van 4e, 5e en 6e klas.

juffrouw Rem van de 2de klas, en daar na mijnheer Motz, in de 4de klas hadden we in een combinatie van 4e, 5e en 6e klas. We zaten geloof ik met 8 man in de 4de. Erny Tafijn, Ingrid Joustra, Harold Motz, Peter Paul Prijt, Rene? Ik herinner me de schoolkrant met zo'n ouderwetse stencilmachine, een kamertje waar je voor je werkstukken allerlei dia,s en stempels uit kon halen, beurtelings mochten we de telefoon van de school aannemen, de schooltandarts die in het gedeelte van de toch al niet favoriete leeuwerik zat en die bij iedereen ging boren. De handwerklessen van mevrouw motz en een sinterklaasviering waarbij we allemaal zelfgemaakte chineesehoedjes droegen. De muzieklessen met mijnheer Motz waren ook favoriet. Ik weet nog dat door strubbelingen in het bestuur de heer Motz weg moest van school en mijn ouders uit solidariteit met hem mij van school haalde, wat heb ik gehuild.

De Zevensprong, 1972

?