De Zes Wielen OBS (voorheen De Nieuwburgh)

Munnikenweg 16-18 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zes Wielen OBS (voorheen De Nieuwburgh), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zes Wielen OBS (voorheen De Nieuwburgh) foto

Op De Zes Wielen OBS (voorheen De Nieuwburgh) vind je 10 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

JUFFROUW VAN DER BERG.

JUFFROUW VAN DER BERG

De Zes Wielen OBS (voorheen..., 1963

De nieuwburgh heette deze school toen nog, leuke tijd, veel herinneringen, vooral de toneelstukjes met klasgenootjes op vrijdagmiddag en natuurlijk de trouwerij van juf de Bie.

De nieuwburgh heette deze school toen nog, leuke tijd, veel herinneringen, vooral de toneelstukjes met klasgenootjes op vrijdagmiddag en natuurlijk de trouwerij van juf de Bie. de lessen van Meester Druiven en meneer Klunder. Zoveel leuke herinneringen, wat ging ik graag naar school om te spelen op het schoolplein en 1,2,3,4,5,6,7.... Of Jantje van de buren natuurlijk. Ik vond al mijn klasgenootjes op de 1 of andere manier bijzonder. Veel spelen bij Miranda en Chantal. Trappelzakboogie met Esther en voor de 2e keer mee naar Grease met Nathalie haar verjaardag. Bowlen met Raymond, Spelen in de buurt met Karin, Remco, Rodney en heel veel anderen en toch steeds weer verliefd op Paultje... Haha

De Zes Wielen OBS (voorheen..., 1975

juf Smid en vriendjes Adri Tip en Jan Visser en vele anderen.

juf Smid en vriendjes Adri Tip en Jan Visser en vele anderen.

De Zes Wielen OBS (voorheen..., 1946

?