Ontdek PLUS

De Zeemeeuw

Schuberthof 31 in Terneuzen, ( Toon op kaart )

193 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zeemeeuw, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zeemeeuw foto

Op De Zeemeeuw vind je 35 klassenfoto’s en 193 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Peter Theunissen, Miriam Claes, Jolanda van Wisse, karin Liplijn, Nicole van Remortele, Ellie Hamelink, Carolle uit Axel? zaten hier ook op school, wat ik uit mijn poëzie album heb gehaald.

Peter Theunissen, Miriam Claes, Jolanda van Wisse, karin Liplijn, Nicole van Remortele, Ellie Hamelink, Carolle uit Axel? zaten hier ook op school, wat ik uit mijn poëzie album heb gehaald.

De Zeemeeuw, 1967

Zat in de klas met Peter de Booy,Vera Gielle,Loes van Weert,EmmyVerheyen,Marnix Thomas,Hans Liplijn,Ruud Theunissen,Ralph Kooyman,Willy van Damme,Karin Verstraeten,Francois Clemens,Loek Verhoeven,Eric van der Sneppen,Ruud Theunissen,Eddy Freijters,Sjoerd.

Zat in de klas met Peter de Booy,Vera Gielle,Loes van Weert,EmmyVerheyen,Marnix Thomas,Hans Liplijn,Ruud Theunissen,Ralph Kooyman,Willy van Damme,Karin Verstraeten,Francois Clemens,Loek Verhoeven,Eric van der Sneppen,Ruud Theunissen,Eddy Freijters,Sjoerd...... Les gehad van Meester Kerkhaert,Juf de Booy

De Zeemeeuw, 1970

Heb een leuke lagereschool tijd gehad met goede herinneringen.

Heb een leuke lagereschool tijd gehad met goede herinneringen. Zat ook bij Guus en Ruud in de klas. Weet nog goed dat ik het schoolkamp moest missen omdat ik in het ziekenhuis lag maar de kaartjes van al mijn klasgenoten hebben veel goedgemaakt. Meneer Kerckhaert was de enige die me altijd bij mijn doopnaam Elvera noemde dat vond ik wel speciaal. Woon nu al sinds 20 jaar in Roosendaal en ben iedereen al lang uit het oog verloren. Groetjes aan al mijn vroegere klasgenoten.

De Zeemeeuw, 1968