De Zaaier

Zandspeur 11 in Nieuwleusen, ( Toon op kaart )

255 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zaaier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Zaaier foto

Op De Zaaier vind je 24 klassenfoto’s en 255 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik kwam nieuw in groep 5.

ik kwam nieuw in groep 5.kleine indonees.ik was er maar een jaar maar veel leerlingen hadden grote impact op mij. We deden veel overlopertje en bankje drukken. ik herinner me daniel, alieke, selma,arlette,linda eigenlijk iedreen maar niet bij naam.In groep 6 ging ik alweerweg, maar een geweldige tijd.de laatste die ik gezien heb was Arlette van die klas waar ik toen inzat.

De Zaaier, 1990

Ik herinner me nog heel goed Josephine (heb ik veel lol mee gehad) en colinda (die woonde bij de degens fabriek) en linda (ik dacht dochter van de politie maar weet niet zeker.

Ik herinner me nog heel goed Josephine (heb ik veel lol mee gehad) en colinda (die woonde bij de degens fabriek) en linda (ik dacht dochter van de politie maar weet niet zeker.) Leraren o.a meester verbeek, meester eisma. Ik ben in de 3e klas op deze school gekomen.

De Zaaier, 1980

Kan me vrijwel niets herinneren van het half jaar dat ik in de eerste klas zat.

Kan me vrijwel niets herinneren van het half jaar dat ik in de eerste klas zat. Alleen dat ik leerde schrijven met vulpen, merkte dat Sinterklaas eigenlijk de meester was en dat ik vaak speelde met Dasja en haar zus Hester. Ben na de kerstvakantie verhuisd naar Zwolle.

De Zaaier, 1980

?