De Zaaier

Wilhelminastraat 52 in Vlagtwedde, ( Toon op kaart )

130 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Zaaier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 21
  • Schoolgenoten 130

Op De Zaaier vind je 21 klassenfoto’s en 130 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 70

ik zoek mijn vriendin Nieske T...

ik zoek mijn vriendin Nieske Trenning

2003, Deleted

Ik kwam pas in de vierde klas ...

Ik kwam pas in de vierde klas hier op school bij meester de Boer. Ook het afscheid van meester de Boer kan ik me nog herinneren. Later kregen we meester Knippers sr. en jr. Ik herinner me nog klasgenootjes als Geesje de Roo, Gretha Wiegers, Els Kruize, Anke Korvemaker, Ina Keijer, Gert Wiegers, Henk Meijer, Bert Daanje en de neefjes Vos enz. Ook weet ik nog goed dat wij als eerste klas een drie-daagse schoolreis gingen maken, naar een jeugdherberg in Heemskerk. Via via hoorde ik (te Laat) dat er wel een een reuni is geweest van de school. Die heb ik dus gemist. Jammer, ik zou best nog wel eens van wat mensen willen horen hoe het met hen gaat.

2003, Deleted

Mijn herinnering is mijn schoo...

Mijn herinnering is mijn schoolmakkertje Rudie Meijer die is in ongeveer 1970 verhuist naar de Kwakel nabij Amsterdam. Wie heeft er nog wat van hem gehoord?? En natuurlijk een herinnering is dat er elke vrijdag vislokvoer moest worden gehaald voor meester Knippers. 1 pak justus aasvoeders.

2003, Geert
?