De Wyngert

Knilles Wytseswei 11 in Sumar, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wyngert, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wyngert foto

Op De Wyngert vind je 10 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

foefer220@hotmail.

foefer220@hotmail.com

De Wyngert, 1984

Juffen en meesters die ik mij herinner zijn Attie de Boer, 'jonge en oude' meester Kingma, Meester Leenstra en Meester de Vlas.

Juffen en meesters die ik mij herinner zijn Attie de Boer, 'jonge en oude' meester Kingma, Meester Leenstra en Meester de Vlas. Rond 1975 is de school verhuist van de Greate Buorren (?) naar het nieuwe gebouw op de Knilles Wytseswei en toen heeft het volgens mij ook de naam 'De Wyngert' gekregen. Mijn broer en zussen hebben ook op deze school gezeten; allemaal zo tussen 1964 en 1985. Wij woonden op de Lânsbuorren.

De Wyngert, 1972

Hoi.

Hoi. Ik ben Sjoerd hoekstra, en zat op "de Wyngert". Het was voor mij de tweede lagere school omdat deze in die tijd relatief nieuw was. Daarvoor was de school veel meer buiten het dorp wat voor ons ( ik heb nog 5 zussen ) veel dichter bij was. Ik ben opgegroeid op de Lânsbuorren. Meester de Jager was eerst het hoofd. Hij werd destijds opgevolgd door Leenstra met zijn Saab 99 voor zover ik weet.

De Wyngert, 1970

?