De Woldzoom

Dreesdestraat 40 in Roden, ( Toon op kaart )

192 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Woldzoom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Woldzoom foto

Op De Woldzoom vind je 6 klassenfoto’s en 192 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De school is in 1971 gestart en wij waren de eerste leerlingen.

De school is in 1971 gestart en wij waren de eerste leerlingen. We zaten met drie klassen, 3e, 4e en 5e, bij meester Dijkman. Vast punt om naar uit te kijken waren de schoolfeestavonden met de musical in de zesde. Ook herinner ik mij de leuke boswandelingen en de zanglessen met meester Dijkman.

De Woldzoom, 1967

juf Til kikker in de bil;) meester Dirk Dijkstra toffe peer meester Vink sober doch humaan meester Rodenboog, vlieg met me mee naar de regenboog;-) juf Thorig, met sint maarten warme choco en knakworstjes, echt keurig! juf janneke tof wijffie juf vi

juf Til kikker in de bil;) meester Dirk Dijkstra toffe peer meester Vink sober doch humaan meester Rodenboog, vlieg met me mee naar de regenboog;-) juf Thorig, met sint maarten warme choco en knakworstjes, echt keurig! juf janneke tof wijffie juf visser kleuterschool was mijn idool

De Woldzoom, 1977

Het grote schoolplein waar we in de pauzes spelletjes op deden, het fietsenrek ernaast.

Het grote schoolplein waar we in de pauzes spelletjes op deden, het fietsenrek ernaast. De houten klimrekken. Waren er niet een tijd lang noodgebouwen waar we les in kregen?

De Woldzoom, 1972

?