De Woldstroom

Woldkade 1 A in Meppel, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Woldstroom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Woldstroom foto

Op De Woldstroom vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

na 2 jaar op een andere school gezeten te hebben ben ik overgestapt naar deze school, heb er 4 leuke jaren beleeft.

na 2 jaar op een andere school gezeten te hebben ben ik overgestapt naar deze school, heb er 4 leuke jaren beleeft....had er een paar goeie vrienden, hans halfmouw, erwin prent. zou het leuk vinden als er zich meer mensen zouden aanmelden van mijn klas.

De Woldstroom, 1973

Heb een aantal jaar op wat toen nog OBS Noord was, en daarvoor de Jonkmanschool volgens mij.

Heb een aantal jaar op wat toen nog OBS Noord was, en daarvoor de Jonkmanschool volgens mij... voordat ik verhuisde naar Zweden. Ben er nog een paar keer teruggeweest nadien, met veel plezier. Kreeg als afscheid van meester Roel een boek van Astrid Lindgren, erg cool.

De Woldstroom, 1986

Pff ik heb er maar een half jaartje op gezeten, maar ik vond het afscheid van meester hegen super, ik zat toen niet meer op school maar we hadden geregeld dat er toch een paar leerlingen van de 'oude klas' kwamen dat kon hij erg waarderen.

Pff ik heb er maar een half jaartje op gezeten, maar ik vond het afscheid van meester hegen super, ik zat toen niet meer op school maar we hadden geregeld dat er toch een paar leerlingen van de 'oude klas' kwamen dat kon hij erg waarderen...

De Woldstroom, 2001

?