De Wissel

Buisweg 9 in Hilversum, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wissel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wissel foto

Op De Wissel vind je 8 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet nog dat mijn hoofdleraar mr.

Ik weet nog dat mijn hoofdleraar mr. De Vries was. Eveharders was een toffe leraar. Mr. Schepers ben ik mee op zeilkampen geweest. ik ging veel met Jan Frederik en Dennis Essenburg om.

De Wissel, 1984

Hallo ik ben J.

Hallo ik ben J.C Blüemink de leukste tijd daar was lol maken, in de pauzes en keten met kookles ne voor al het paardekamp was leuk met m.w de With en m.w Telkamp Dhr van de ven was ook een paar keer mee. ik heb daar vel lol gemaakt .vooral met toneelstrukjes doen verkleden en types na doen en gezellig met m.w de With en glaasje port drinken. verder vond ik foto,s afdrukken met Dhr de Vries leuk zelf foto,s maken films ontwikkelen, tot negeatief en toen afdrukken tot- posietief in de donkerekamer. en verder de docenten voorzien van koffie en thee.

De Wissel, 1990

ja die school was *** ik heb er ook op gezeten en ze slaan je ook daar ooit was een meisje daar ************* en ze deden geen moer aan het is echt een *** school ik raad echt iedereen aan om een andere school te nemen ik ben gelukkig ook goed terecht g

ja die school was *** ik heb er ook op gezeten en ze slaan je ook daar ooit was een meisje daar ************* en ze deden geen moer aan het is echt een *** school ik raad echt iedereen aan om een andere school te nemen ik ben gelukkig ook goed terecht gekomen op een adere school ze slaan je daar en schelden je uit en m de vries is echt een **** en van meurs ook en de zwart het zijn echt **** daar pas op allemaal hoor groetjes bibi ( oud leerling)

De Wissel, 1985

?