De Wipmolen

Randwijk in Papendrecht, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wipmolen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wipmolen foto

Op De Wipmolen vind je 14 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraren 1e juffrouw Saloe?, 2e Wilma Danijs, 3e Frans Janssens, 4e Wim Versteeg, 5e Wilma Danijs ?, 6e Wim Versteeg.

Leraren 1e juffrouw Saloe?, 2e Wilma Danijs, 3e Frans Janssens, 4e Wim Versteeg, 5e Wilma Danijs ?, 6e Wim Versteeg. Verder nog Arie Stam, De Vries. Leuke herinneringen; Het gitaarduo Stam en Janssens en natuurlijk de weeksluitingen op vrijdag. En het onvergetelijke voorlezen van Wilma Danijs. Leuk om te zien dat Frans Janssens is aangemeld ! Ik hoop dat je nog een foto plaatst, ik kan me namelijk een hele aardige leraar herinneren met een hele bos krullen ! Ik heb helaas geen klassenfoto meer van dat jaar. Leuk die foto's !!!! In mijn herinnering was je een soort Arie Stam maar dan met donker haar ! dus niet. Op de andere klassenfoto herken ik Ellen Tjelpa, ze zat een klas lager dan ik. Ik zie haar vrij regelmatig, ze is ook aangemeld bij deze site, ik zal haar een seintje geven.

De Wipmolen, 1974

Niets.

Niets

De Wipmolen, 1973

Ik kan me Wim Versteeg en Wilma Danijs nog goed voor de geest halen, mijn oudste zoontje (4 jaar) zit nu op de knotwilg waar zowel Wilma als Wim werkzaam zijn.

Ik kan me Wim Versteeg en Wilma Danijs nog goed voor de geest halen, mijn oudste zoontje (4 jaar) zit nu op de knotwilg waar zowel Wilma als Wim werkzaam zijn.

De Wipmolen, 1975

?