De Wingerd

Marnixstraat 1 in Hengelo, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wingerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wingerd foto

Op De Wingerd vind je 3 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerst in de Sionskerk daarna toen de school klaar was naar de Marnixstraat.

Eerst in de Sionskerk daarna toen de school klaar was naar de Marnixstraat. Aan de Hr. Bakker heb ik mijn beste herinnering. Woensdagmiddag ondanks dat wij vrij hadden toch naar school voor o.a.schaakles. Hij kon ook zeer goed tekenen. Op een dag had hij met kleurkrijt de gehele Nachtwacht van Rembrand op het schoolbord getekend. Hoofdonderwijzer was destijds dhr. Vledder.

De Wingerd, 1952

Ik heb klas 1,2 en 3 bij juf Woestening(K) gezeten.

Ik heb klas 1,2 en 3 bij juf Woestening(K) gezeten. Ze heeft haar naam wel eer aangedaan,want ze was heel streng. En ik had een beste vriendin,dat was Tineke Schuur.

De Wingerd, 1961

hele goede tijd gehad op deze school woon nu in australie kan me de volgende namen nog herinneren Iris de Groot, Annelies Bunskoeken.

hele goede tijd gehad op deze school woon nu in australie kan me de volgende namen nog herinneren Iris de Groot, Annelies Bunskoeken. Thijs Dragt, Henk Schaart.Henk Meyer my e-mail *******************

De Wingerd, 1953

?