De Windroos

Hoge Woerd 27 in Naaldwijk, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Windroos, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Windroos foto

Op De Windroos vind je 2 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Enkele namen van mensen die ik nog weet uit die tijd: Jolanda, Wendy, Deborah, Terry, Marcel, Joep, Linda, Sylvana, Micha, Rene, Roy,Arvid, Casper, Bas, Emiel, Wesley, Mark, Sandra, Rob en Jack, Bart, Joost, Christiaan, Ron, Patrick, Jan- Willem.

Enkele namen van mensen die ik nog weet uit die tijd: Jolanda, Wendy, Deborah, Terry, Marcel, Joep, Linda, Sylvana, Micha, Rene, Roy,Arvid, Casper, Bas, Emiel, Wesley, Mark, Sandra, Rob en Jack, Bart, Joost, Christiaan, Ron, Patrick, Jan- Willem. De namen van de leraren weet ik allemaal niet meer alleen weet ik nog dat ze allemaal tof waren! Ik heb me daar altijd vermaakt en vond het een goede school om mijn schooljaren mee te beginnen. Zou leuk zijn als hier een reunie van zou komen!

De Windroos, 1986

ik weet het allemaal nog de namen van de meester en juffen en ik zag net op de lijst al een oude bekende staan groetjes Miranda.

ik weet het allemaal nog de namen van de meester en juffen en ik zag net op de lijst al een oude bekende staan groetjes Miranda

De Windroos, 1979

toen ik daar op school ging was dat ook het eerste jaar van de school zelf ik ken nog wel een paar namen theo ,richard,petera ,erik;onno;en een paar leeraren van die tyd waren de hoofd meesterj.

toen ik daar op school ging was dat ook het eerste jaar van de school zelf ik ken nog wel een paar namen theo ,richard,petera ,erik;onno;en een paar leeraren van die tyd waren de hoofd meesterj.p bouthoorn ,de weert

De Windroos, 1979

?