De Wilgenstam

Meidoornsingel 120 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

182 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wilgenstam, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 35
  • Schoolgenoten 182

Op De Wilgenstam vind je 35 klassenfoto’s en 182 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 124

Ik ben er een jaartje tussen uit geweest (ik geloof 4e klas).

Ik ben er een jaartje tussen uit geweest (ik geloof 4e klas). 5e klas was bij mij ook Mourik (zag die naam bij een andere leerling) en dat was echt wel de beste klas!

2002, Deleted

Ik ben begonnen op de kleuterschool toen nog de Wilgenroos bij juffrouw van Seyen en de leukste juf vond ik juffrouw Fourdraine van de 1e klas, ze heeft nog met hele mooie letters in mijn poeziealbum geschreven.

Ik ben begonnen op de kleuterschool toen nog de Wilgenroos bij juffrouw van Seyen en de leukste juf vond ik juffrouw Fourdraine van de 1e klas, ze heeft nog met hele mooie letters in mijn poeziealbum geschreven. Ik heb op deze school tm klas 3 gezeten.Mijn vriendinnen van die tijd waren Michelle vd Merwe, Anita Klomps en Laura Haasnoot en vriendjes Bob Blankers en Marcel(2 x)

2002, Deleted

Meneer Mourik ken ik ook nog van de 5e klas! Ook meneer Meijer heb ik gehad.

Meneer Mourik ken ik ook nog van de 5e klas! Ook meneer Meijer heb ik gehad. Zou leuk zijn om klasgenootjes terug te zien. bv Peter Keizer, Wim Eerland, Tom, Ellen Blommestein, Ellen Buyser, Marjolijn de Hilster, Joke de Jonge, Yvonne, Hanneke Kersten.

2002, Anja
?