De Wilgenkatjes

Wilgenlaan 83 in Zwanenburg, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wilgenkatjes, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wilgenkatjes foto

Op De Wilgenkatjes vind je 6 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier kan ik me alleen nog het klimrek herinneren, de blauwe scheppen uit de zandbak, Sinterklaas, het veldje achter de school en iedereen die op de foto staat op het klimrek: Mark B, Seth K, Natasha I, Dick van V, Marcel, Liesbeth, Raymond W, Paultje W, e

Hier kan ik me alleen nog het klimrek herinneren, de blauwe scheppen uit de zandbak, Sinterklaas, het veldje achter de school en iedereen die op de foto staat op het klimrek: Mark B, Seth K, Natasha I, Dick van V, Marcel, Liesbeth, Raymond W, Paultje W, en verder houdt het wel zo'n beetje op....

De Wilgenkatjes, 1970

Nog heel weinig.

Nog heel weinig. Een juffrouw Kokhuis die bij ons in de Populierenlaan woonde en die haar dochter Mandy bij ons in de klas zat (geloof ik). Het klimrek. (of was dat Julianaschool?). Klasgenoten: Tom Bols, Erica Huizinga, Bramco Cohenno, Youp Kraan.

De Wilgenkatjes, 1968

Juffrouw Kokhuizen en dochter Mandy.

Juffrouw Kokhuizen en dochter Mandy. Klein laag gebouw wat moest wijken voor de tuintjes. De zandbak achter op het pleintje en de plastic scheppen en houten karren.

De Wilgenkatjes, 1970

?