De Wijzer

Rozenstraat 9 in Beneden-Leeuwen, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wijzer foto

Op De Wijzer vind je 0 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat vanaf 1997 op deze school van groep 6 tot 8.

Ik zat vanaf 1997 op deze school van groep 6 tot 8. In Julli 1997 verhuisde ik, m'n ouders en m'n zus vanuit Zaltbommel naar Beneden-Leeuwen. Ik weet nog de namen van de leraressen (Esther Schreuder en Cynthia)en de directeur (Jaques). Juffrouw Anjo zie ik af en toe nog wel is, en meester Peter ook maar van hem weet ik dat hij daar toen is gestopt. En Frans die nu op het politiebureau werkt is daar toen gestopt als congierge volgens mij.

De Wijzer, 1997

Een school met een gezellig team, een actieve ouderraad en betrokken ouders.

Een school met een gezellig team, een actieve ouderraad en betrokken ouders. Op deze school krijgen vernieuwingen een kans, doordat de leerkrachten initiatieven durven te nemen en de ouders vertrouwen hebben ondanks en kritische houding. Ook de populatie van kinderen is gevarieerd en heel gezellig.

De Wijzer, 1990

ik heb 7,5 jaar op de wijzer gezeten en heb in die tijd oa.

ik heb 7,5 jaar op de wijzer gezeten en heb in die tijd oa. de verhuizing naar het huidige gebouw meegemaakt en het 10-jarig jubileum.

De Wijzer, 1989

?