De Wijngaard

Perengaarde 1 in Rozenburg, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wijngaard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 114

Op De Wijngaard vind je 4 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 71

Slechts een jaartje op De Wijn...

Slechts een jaartje op De Wijngaard gezeten maar het is wel een heel belangrijk jaar voor me geweest. De overstap van de wat strenge Prins Bernard School in 's-Gravenzande naar de losbollige Wijngaard (in vehouding dan) bleek een verademing. De aanpak hier was een enorm contrast op waar ik vandaan kwam. Veel socialer, vrijer en muziek en beweging namen een heel belangrijke plaats in. Daarnaast werden er heel veel buitenschoolse activiteiten gedaan. Helaas is het maar 1 jaartje geweest...

2003, Deleted

ik kan nog goed herinneren gro...

ik kan nog goed herinneren groep 8 toen gingen we een film maken Het monster van de Brielse Maas. Dat was echt lachen. Wat ik nooit zal vergeten dat we na het maken van de film onderweg een potloodventer tegen kwamen ha ha ha.Die man staat trouwens ook op de film. Hij was ons al eerder gevolgd. Namen bij wie ik toen in de klas zat: Petri v. Oudheusden: Irene de Ruiter, Gerda Klapwijk, Mirjam Gort, Lente van Wier, Maarten Brandenburg, Ramon Jansen, Gerben van Dijk, Arno van Gent ik kan zo nog wel even doorgaan weet ze allemaal denk ik nog wel.

2003, Deleted

Stuif-es-in .. Leuk !! Staa...

Stuif-es-in .. Leuk !! Staat dat kunstwerk nog in de kuil? Meester Katsman, leuke tijd .. toen nog een jonge leraar

2003, Jules
?