De Wijngaard

Glazeniersgilde 18 20 in Houten, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wijngaard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Wijngaard foto

Op De Wijngaard vind je 0 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Erg leuke school!!! Vooral de musical met meester Bram en de gezellige pauzes samen met Judith, Daphne, Lisa, Susanne en Piette.

Erg leuke school!!! Vooral de musical met meester Bram en de gezellige pauzes samen met Judith, Daphne, Lisa, Susanne en Piette. Veel lol gehad daar, vooral "doktertjeindeknoop" was altijd erg leuk!!!

De Wijngaard, 1989

e-mail: voorletterpuntachternaam et uvtpuntnl.

e-mail: voorletterpuntachternaam et uvtpuntnl

De Wijngaard, 1988

Niet zo lang geleden, dus ik weet nog veel! De musical is natuurlijk een van mn gaafste herinneringen! En meester Bram in groep 8! Vriendinnetjes: Daphne, Carla, Lisa, Piëtte! Lachen ook dat we hebben geprobeerd mee te doen met Telekids (2x zelfs, ofniet?

Niet zo lang geleden, dus ik weet nog veel! De musical is natuurlijk een van mn gaafste herinneringen! En meester Bram in groep 8! Vriendinnetjes: Daphne, Carla, Lisa, Piëtte! Lachen ook dat we hebben geprobeerd mee te doen met Telekids (2x zelfs, ofniet?). Ik weet ook nog dat ik samen met 5 anderen, toen we in groep 3 zaten, een half jaar in groep 2 (bij juf Gera?) er bij hebben gezeten, want er was niet genoeg plaats in het lokaal van groep 3 (juf Diane). Echt lachen! Nog ff lekker lang spelen enzo (snel de 'dagtaak' afmaken en dan...!) En juf José! Whaha! Lachen tijd zeg!

De Wijngaard, 1989

?