de wijmers

pomonaweg in Loppersum, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de wijmers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de wijmers foto

Op de wijmers vind je 2 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vond onze klas erg leuk met veel verschillende leerlingen.

Ik vond onze klas erg leuk met veel verschillende leerlingen. De meeste leraren vond ik erg autoritair en was niet op mijn plek daar. Ouderwets allemaal. Ik zat samen met mijn zus Neeltje op de Wijmers. Vriendin op de school was Henriette Tap. Verder kon met ik veel klasgenoten goed opschieten. Favoriete lerares was mw. van der Noord (?) zij gaf Frans.

de wijmers, 1988

Na MAVO, HAVO en VWO een jaar Rechten gestudeerd en vervolgens HEAO- Communicatie.

Na MAVO, HAVO en VWO een jaar Rechten gestudeerd en vervolgens HEAO- Communicatie. Werk momenteel als senior communicatie adviseur bij de gemeente Groningen, woon samen en heb een zoontje Jasper van 1 jaar, Zing bij een Smartlappen- en Levensliederenkoor

de wijmers, 1979

Wat heb ik een rottijd op deze school gehad, werd veel geplaagd en heb zelfs nog slaande ruzie gehad met een vierde klasser.

Wat heb ik een rottijd op deze school gehad, werd veel geplaagd en heb zelfs nog slaande ruzie gehad met een vierde klasser. Ik heb vaak de gangen gezien, want ik moest regelmatig uit de klas.Mijn mentor was dhr Dijk, een fijne man.Volgens mij gaf hij me geschiedenis.

de wijmers, 1991

?