De Wierwinde

Oldewierde 289 in Almere, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wierwinde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wierwinde foto

Op De Wierwinde vind je 15 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school zat ik vanaf de kleuterklas (bijna 5 jaar) tot en met groep 7.

Op deze school zat ik vanaf de kleuterklas (bijna 5 jaar) tot en met groep 7. ik herinner me niet veel, ik trad altijd op bij maandsluitinen, dat vond ik het leukst. En natuurlijk juf desiree die ik in de eerste klas (nu groep 3) had. Zij ging naar oss verhuizen, en dat vond ik toendertijd heel erg. de juffen en meesters die ik gehad heb zijn Wilma, Desiree, Marloes, Huub en Paul.

De Wierwinde, 1984

Gracia ik zag je ook nog staan als nieuwe leerling, ik heb bij je in de klas gezeten groep 8 samen met Zippora, Dennis, nog 2 Jeroens, Willeke, Chantal Mouthaan etc etc.

Gracia ik zag je ook nog staan als nieuwe leerling, ik heb bij je in de klas gezeten groep 8 samen met Zippora, Dennis, nog 2 Jeroens, Willeke, Chantal Mouthaan etc etc

De Wierwinde, 1988

Leuk was het om bij jullie op school gym te geven met Paul,Jeroen-Wouter,Wil, Piet en dan vooral terugdenken aan de schoolkampen.

Leuk was het om bij jullie op school gym te geven met Paul,Jeroen-Wouter,Wil, Piet en dan vooral terugdenken aan de schoolkampen. Zelfs een keer in een aantal huisjes op CenterParcs. Als afscheid een ballontocht gekregen van alle leerlingen.

De Wierwinde, 1989

?