De Wiekslag

Jan Tooropstraat 2 in Almelo, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wiekslag, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 10

Op De Wiekslag vind je 9 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Ik kan me er niet veel meer va...

Ik kan me er niet veel meer van herinneren. Het is dankzij de foto van Rene Maathuis dat ik weer weet dat die kleuterschool zo heette. Rene, ik sta er samen op met jou en je broer. Ik zal 'm op deze site zetten ! Ik heb ook nog een foto dat ik op een soort van skelter zit, daar was ik erg gek op. De school was niet ver van huis, en lag bovendien aan de andere kant van de straat waar de lagere school "Titus Brandsma" lag. Het is erg leuk om te zien dat op al die klassenfoto's dezelfde koppie's terugkomen. Erg leuk, ik hoop dat nog velen zullen reageren op deze site.

2003, Deleted

Ik weet nog goed dat we een ni...

Ik weet nog goed dat we een nieuwe speelkar kregen, die meteen voor de jaarlijkse fotosessie gebruikt werd. En af en toe bouwden de juffen een (in mijn beleving) hele hoge glijbaan op het schoolpleintje. Ik kan me vooral de 3e kleuterklas herinneren met juffrouw Oomes. Een schat was dat!! Ik zie haar nog voor me als ze, met haar benen over elkaar en in elkaar verstrengeld, voorlas uit Pluk van de Petteflet. En mijn 'appeltjes-schilderij' van wasco heeft jarenlang bij haar in de gang gehangen waarna ze het mij gegeven heeft. Geweldig toch?

2003, Sabine

e.smits11 add chello nl Van d...

e.smits11 add chello nl Van de uren die ik op deze school heb gezeten kan ik mij weinig herinneren. Maar de vrije tijd rondom de school kan ik veel meer herinneren, rond deze school en de Titus waren wij altijd aan het spelen met alle buurt kinderen, zoals Mark Lette, Martin Boermans, Bertil Peper, Esther Kamperman, Nancy Smit, Herma Boertien en natuurlijk mijn broer Rene en mijn zus Meriam.

2004, Erik
?