de Wiekslag

Talingstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

386 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Wiekslag, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Wiekslag foto

Op de Wiekslag vind je 80 klassenfoto’s en 386 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waar zijn Ancella, Kitty, Karin, Paulien en Adrie (2-ling), Hennie, Toos, Vera, Ineke (niet Mier)en Elly( van de Eilanden) , Mieke, Jenny, Helma of Herma, Annemieke (schipperskind)o.

Waar zijn Ancella, Kitty, Karin, Paulien en Adrie (2-ling), Hennie, Toos, Vera, Ineke (niet Mier)en Elly( van de Eilanden) , Mieke, Jenny, Helma of Herma, Annemieke (schipperskind)o.a.? Met Tonnie Langestraat heb ik nog steeds contact en gaan ook met zijn vieren op vakantie, dus met onze mannen. Een paar hebben gereageerd. Erg leuk om te horen hoe jullie terecht gekomen zijn. Laat eens van je horen via Schoolbank!!

de Wiekslag, 1964

klasgenootjes waar ik veel mee omging waren beppie burger en ria achternaam weet ik niet meer ik koos naaldvakken en zy leerden voor verkoopster andere klasgenoten geraldina leurs irene zy deed altyd armand na met ben ik te min .

klasgenootjes waar ik veel mee omging waren beppie burger en ria achternaam weet ik niet meer ik koos naaldvakken en zy leerden voor verkoopster andere klasgenoten geraldina leurs irene zy deed altyd armand na met ben ik te min

de Wiekslag, 1965

Ik was niet erg gelukkig het eerste jaar dat ik op deze school zat.

Ik was niet erg gelukkig het eerste jaar dat ik op deze school zat. Na drie maanden werd ik een klas hoger gezet en daar leerde ik Lya van Brouwershaven kennen. Met haar heb ik nog contact. Ik werk nu nog twee dagen per week als communicatie medewerker en vindt dat erg leuk. Daarnaast heb ik een zoon van bijna 7 en doe ik nog steeds allerlei studies. Mijn hobbies zijn: (kinder)verhalen schrijven, zwemmen, schilderen en lezen.

de Wiekslag, 1975

?