De Wiekslag

Trekvogelweg 180 I in Amersfoort, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wiekslag, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wiekslag foto

Op De Wiekslag vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Knikkerpotjes.

Knikkerpotjes.

De Wiekslag, 1980

Ik zat op deze school in groep 5, kan me er weinig van herineren, enige wat ik nog weet is dat er kinderen op zaten uit 20 verschillende landen, en dat het 2 gebouwen waren.

Ik zat op deze school in groep 5, kan me er weinig van herineren, enige wat ik nog weet is dat er kinderen op zaten uit 20 verschillende landen, en dat het 2 gebouwen waren. zit dicht in de buurt van men oude flat : Valkenhorst

De Wiekslag, 1996

In 1981 kwam ik te werken als kleuterjuf op De Tamboerijn.

In 1981 kwam ik te werken als kleuterjuf op De Tamboerijn. Na een jaar moest er iemand afvloeien en omdat ik toen in verwachting van mijn oudste zoon was, ben ik naar Het Zuiderkruis gegaan. Ondanks dat ik er maar zo kort was, heb ik er een geweldig afscheidsfeest gehad. Na op Het Zuiderkruis en De Theo Thijssenschool gewerkt te hebben, kwam ik er in 1988 weer terug en ben er een duo gaan vormen met Desiree van Batenburg, nog altijd mijn vriendin. Daarna is de school gaan fuseren met De Wiekslag en daar werk ik nu nog steeds. Ik werk op de locatie de Lageweg. Tevens werk ik inmiddels ook al weer een aantal jaren op een school in Soest. Ik vind het erg leuk om op deze site de naam van Kelly Piest (sorry, zonder trema, kan de trema niet vinden!)tegen te komen. Ik zie je nog zo met je staartjes in de zandbak zitten , Kelly. Soms kom ik je vader nog eens tegen.

De Wiekslag, 1981

?