De Wetering

Prinses Beatrixstraat 5 7 in Deventer, ( Toon op kaart )

52 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wetering, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Wetering foto

Op De Wetering vind je 1 klassenfoto’s en 52 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de vrijdagmiddag keuzemiddag.

de vrijdagmiddag keuzemiddag. de schoolkampen. en de gyme vond ik het leukst op die school.

De Wetering, 1989

het leukste was de sfeer wat die school had en de gym lessen die waren altyd het leukst want we mochten altyd zelf weten wat we deden.

het leukste was de sfeer wat die school had en de gym lessen die waren altyd het leukst want we mochten altyd zelf weten wat we deden

De Wetering, 1992

Ik vond het een Toffe school Vooral Hans Lambeck en Rene Bakker vond ik aardig die waren dan ook niet helemaal goed haha.

Ik vond het een Toffe school Vooral Hans Lambeck en Rene Bakker vond ik aardig die waren dan ook niet helemaal goed haha. Ik ben zelfs een jaar extra gebleven. Wat me vooral bij staat is dat ik altijd boodschappen ( krentebollen ) voor Bakker moest halen. er was eigenlijk niemand waar ik een hekel aan had Al lag ik vaak in de klisch Met "Meneer Posma hihi. Maar das altijd goedgekomen. Ik zie nog vrij vaak leraren van die school en leerlingen omdat mn broertje er nu ook zit. Ja te Wetering was toppie . Al zit ze er niet ( veels te jong ) zelfs mn eigen dochter heb er al door de gangen gelopen. is veel veranderd , zijn veel leraren weg uit 'mijn'' tijd maar heb er hele leuke herinneringen aan

De Wetering, 1994

?