De Welle

Schoolstraat 9 in Burdaard, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Welle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Welle foto

Op De Welle vind je 1 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Overlopertje spelen op het schoolplein, schaatstend over de sloten naar school.

Overlopertje spelen op het schoolplein, schaatstend over de sloten naar school. Uitreiking van het eerst gevondene kievitsei (kreeg ik in 1987). Mooi dorp, veel te beleven voor een kind.

De Welle, 1982

Inderdaad juf Postma herinner ik me ook nog goed.

Inderdaad juf Postma herinner ik me ook nog goed. Ook mr. v.d.Galien ken ik nog wel. Rekenen was niet mijn sterkste kant, daarom kreeg ik een keer "voor mijn broek"met de bordwisser. Zijn commentaar? Mem moet beter schoonmaken want er zit allemaal stof in je broek. Ook links en rechts heb ik hier geleerd. Achter de school gym.De kant van de school was rechts. Nooit meer vergeten! Ook het korfbalveld waar Tiny het over heeft weet ik nog goed. Daar hebben we Tineke? vreselijk gepest en dat is iets waar ik erge spijt van heb.Djoke-Wikje kan ik mij ook nog goed herinneren. Samen fikje gestookt bij Rindert en Siet Jansma.Ook Pro-Rege was een favoriete speelplek van ons. Ik hoop dat meer mensen van die tijd deze site ontdekken. Erg leuk om je herinneringen weer een beetje op te halen.

De Welle, 1964

Juf Postma was een hele lieve juf.

Juf Postma was een hele lieve juf. Ook met meester de Jong kon ik goed opschieten. mijn vriendin was Rommie Pruiksma.

De Welle, 1957