De Weiburg

Weth. Jansenlaan in Harderwijk, ( Toon op kaart )

321 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Weiburg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Weiburg foto

Op De Weiburg vind je 35 klassenfoto’s en 321 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat in een klas met veel meiden uit Biddinghuizen en Hierden.

Ik zat in een klas met veel meiden uit Biddinghuizen en Hierden. Voor ons uit Biddinghuizen altijd leuk! Soms moesten wij eerder naar huis. Soms wel met misbruik natuurlijk. Onze leukste herrinering is aan de Meneer van typen. Doen hij niste viel zijn kunstgebit uit zijn mond.

De Weiburg, 1977

Het was een leuke tijd met af en toe een minpuntje ;) Nederlands van dhr Petersen, wiskunde van mevr Belderbos, Maatschappijleer van Wessels, huishoudkunde van jfr Verweij, Biologie van Ten Broeke, Gym van Haanschoten :), pfoee wie was er nog meer.

Het was een leuke tijd met af en toe een minpuntje ;) Nederlands van dhr Petersen, wiskunde van mevr Belderbos, Maatschappijleer van Wessels, huishoudkunde van jfr Verweij, Biologie van Ten Broeke, Gym van Haanschoten :), pfoee wie was er nog meer. Ik ben een hele boel dingen kwijt jammer genoeg. Wie helpt me herinneringen ophalen? Ik zat in de klas bij Sandra Pieper, Patricia vd Koot, Yvonne ?, Manuela ?, Frida ? Yvonne Doejaaren, Bertha ?, Rianne ?, Ada Kok, Annette ?.....goh wie waren er nog meer????

De Weiburg, 1985

Zat eerst in de Vormingsklas De kooklessen van juffrouw de Boer waren de leukste lessen.

Zat eerst in de Vormingsklas De kooklessen van juffrouw de Boer waren de leukste lessen. Heel Veel lol. Daarna de KVJV. We hadden jufrouw Reijsdenburg als klassedocente. Had geen humor.

De Weiburg, 1974

?