De Wegwyzer

Sint Maartenstraat 30 in Elst, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwyzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
De Wegwyzer foto

Op De Wegwyzer vind je 24 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

6 jaar met over het algemeen veel plezier.

6 jaar met over het algemeen veel plezier. Te veel namen om op te noemen: Rudy de Jager, Frans Clements, Peter Bouwknegt, Evert Jan Wijlhuizen (te vroeg overleden), Janneke Nooitgedagt, Diana Pattikawa, Frans Huliselan, Jessy Suripatty, Frits Erlely, Frieda van de Brenk, Rosalie Coenen, Jan Willem Dalhuisen en Henk Foget .... Van het docentenkorps: juf Valentijn, juf Krouwer, juf Kruyne, meester Pattinama, meester Radstake en Olthoff Van het kleine plein naar het grote plein, slingertikkertje, overlopertje met een tennisbal, de zevensprong op Olthoff zijn verjaardag .... ach ja.

De Wegwyzer, 1972

Na de vijfde klas verhuisden wij naar Grave.

Na de vijfde klas verhuisden wij naar Grave. Wie weet wat er van mijn klasgenoten geworden is? Ik zat in de vijfde klas bij meester Limbeck.

De Wegwyzer, 1969

Van de eerste jaren kan ik me eigenlijk nog weinig herinneren.

Van de eerste jaren kan ik me eigenlijk nog weinig herinneren... (behalve dat ik " "de tafels leren" niet leuk vond!) De 6e klas was een gezellig jaar! Samen met Wilfred Gijsberts, Saskia Vlas, Nelline Heusinkveld leuke dingen ondernomen. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met hen is! (Op SB heb ik inmiddels wel gezien hoe het met Saskia is!!)

De Wegwyzer, 1970

?