De Wegwyzer

Sint Maartenstraat 30 in Elst, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Wegwyzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 165

Op De Wegwyzer vind je 23 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 105

6 jaar met over het algemeen v...

6 jaar met over het algemeen veel plezier. Te veel namen om op te noemen: Rudy de Jager, Frans Clements, Peter Bouwknegt, Evert Jan Wijlhuizen (te vroeg overleden), Janneke Nooitgedagt, Diana Pattikawa, Frans Huliselan, Jessy Suripatty, Frits Erlely, Frieda van de Brenk, Rosalie Coenen, Jan Willem Dalhuisen en Henk Foget .... Van het docentenkorps: juf Valentijn, juf Krouwer, juf Kruyne, meester Pattinama, meester Radstake en Olthoff Van het kleine plein naar het grote plein, slingertikkertje, overlopertje met een tennisbal, de zevensprong op Olthoff zijn verjaardag .... ach ja.

2002, jan wim

Na de vijfde klas verhuisden w...

Na de vijfde klas verhuisden wij naar Grave. Wie weet wat er van mijn klasgenoten geworden is? Ik zat in de vijfde klas bij meester Limbeck.

2002, Deleted

Van de eerste jaren kan ik me ...

Van de eerste jaren kan ik me eigenlijk nog weinig herinneren... (behalve dat ik " "de tafels leren" niet leuk vond!) De 6e klas was een gezellig jaar! Samen met Wilfred Gijsberts, Saskia Vlas, Nelline Heusinkveld leuke dingen ondernomen. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met hen is! (Op SB heb ik inmiddels wel gezien hoe het met Saskia is!!)

2002, Deleted
?