de wegwijzer

Hitteschild 8 in IJsselstein, ( Toon op kaart )

123 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 35
  • Schoolgenoten 123

Op de wegwijzer vind je 35 klassenfoto’s en 123 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 81

Wij waren met klas 5 de oudste klas en hadden meneer de Graaf als leraar.

Wij waren met klas 5 de oudste klas en hadden meneer de Graaf als leraar. Ook in klas 6. Ik bewaar goede herinneringen aan die periode en ik hoop meneer de Graaf ook. We hadden een hoop plezier maar waren niet de gemakkelijkste. Omdat ik me vaak verveelde en dan wat lastig werd (niet alleen voor meneer de Graaf overigens) stond ik nogal eens op de gang of verrichtte klusjes voor de school. Bezems maken, de schoolbel repareren. M'n beste vrienden waren Henny, Hubert, Vincent en Marcel. Ik was op de meeste meisjes verliefd maar durfde dat nooit te zeggen. Ik ben benieuwd wat er van iedereen is geworden.

2003, Rene

Meneer De Graaf gaf me altijd hele goede beoordelingen, terwijl ik eigenlijk weinig uitvoerde.

Meneer De Graaf gaf me altijd hele goede beoordelingen, terwijl ik eigenlijk weinig uitvoerde. Mijn favoriete lerares had ik in de derde klas, maar ik ben haar naam vergeten. Mevrouw Bloembergen, kan dat?

2003, Deleted

Pas in de vijfde klas kwam ik op de wegwijzer, bij Wim van Alsemgeest die dat jaar ook trouwde in Monster.

Pas in de vijfde klas kwam ik op de wegwijzer, bij Wim van Alsemgeest die dat jaar ook trouwde in Monster. Dat was een hele happening want we gingen er met z'n allen heen. Daarna in de zesde klas werden we klaargestoomd voor de Cito en toen we die eenmaal gehad hadden was het verder freewheelen tot de vakantie...... Het was wel een gezellige tijd

2003, Ronald
?