de Wegwijzer

potgieterlaan in Uithoorn, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de Wegwijzer foto

Op de Wegwijzer vind je 17 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste jaren in hele kleine klassen gezeten en van de ene locatie naar de andere gegaan, voor de definitieve school was gebouwd.

De eerste jaren in hele kleine klassen gezeten en van de ene locatie naar de andere gegaan, voor de definitieve school was gebouwd. Als leerkrachten kan ik me hr. van Moort, juf Kapner, hr. Dijkhuyzen nog goed herinneren. Het is een leuke schooltijd geweest!

de Wegwijzer, 1964

leuke school.

leuke school. echt bij ons in de buurt. leuke leraren waarvan wegens de fusie met de Hubertus school er ook nog aan mn dochters les hebben gegeven.

de Wegwijzer, 1973

Ik weet nog goed dat we in een nootgebouw zaten met Twee klassen waar nu het winkelcentrum staat de leraren waren daar meester van Dijk en meester Laansma (mijn leraar) af en toe kwam de brandweer van het leger oefenen,wat een pret hadden we dan.

Ik weet nog goed dat we in een nootgebouw zaten met Twee klassen waar nu het winkelcentrum staat de leraren waren daar meester van Dijk en meester Laansma (mijn leraar) af en toe kwam de brandweer van het leger oefenen,wat een pret hadden we dan. heb nog veel goede herrineringen aan de wegwijzer en meester Laansma vanwie ik drie jaar les heb gehad,in mijn herrinering een geweldige leraar.Ik bedenk me steeds meer namen uit die tijd en het school reisje naar vlissingen was natuurlijk heel leuk.Ik hoop in 2005 weer een bezoek aan Nederland te brengen en misschien zie ik dan wel weer wat oude bekenden,groetjes uit NZ Hans.

de Wegwijzer, 1965

?